013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Dijkman gaat voor duurzaam

Dijkman Elektrotechniek is dé voortrekker als het gaat om het ontwikkelen van DC componenten voor de Energie Transitie. We hebben het grootste assortiment aan DC componenten. Als koploper kunnen we niet achterblijven met het plaatsen van Zonnepanelen. 

Vlamboogdetectie voor veiligheid

Het systeem dat bij Dijkman is geïnstalleerd voldoet natuurlijk aan de hoogst denkbare veiligheidseisen. Met overspanningsbeveiliging, vlamboogdetectie met de vlamboogdetector van Arcostop, Domestic Fire Switch (DFS van Santon) voor automatische afschakeling bij vlamboog detectie en in het geval van brand zal de DFS automatisch de DC kant afschakelen. Verder gebruiken we een relais om bij een vlamboog de AC zijde van de omvormer af te schakelen, waardoor hij (AC en DC) spanningsvrij is. Wij kunnen dit demonstreren met een vlamboog trekker (niet op de foto). Daarnaast kan de installatie ook handmatig geheel spanningsvrij gemaakt worden met een werkschakelaar van Scame en de DC switch op de omvormer (Santon).

Voorkom brand aan uw zonnepanelen. Zorg altijd voor een veilige installatie. Met onder andere vlamboogdetectie door de vlamboogdetector van Arcostop. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »